ProSource of Spokane

This was a small area in the back of the basement that wasn't large enough to be very functional. After framing the walls, plexi-glass was attached over the studs and the area between was filled with corks.  The ceiling was left with exposed joists and decorative halogen can lights aimed at plexi windows, with dimmers to adjust the light for the desired ambiance. The walls and bench were covered with natural T&G pine planks with hinged seat lids for storage, along with wine racks and a wine cooler. A concealed door with magnetic latches opens to a storage area behind the rear wall that contains additional wine racks, shelving and cabinets, and is finished with cork flooring.

Become A Pro Member Today

Become a ProSource Member today and start sharing your great projects on ProSource!